Van der Bijl Adviesgroep
Sinds 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening.

Joris van der Bijl – Erkend Finacieel Adviseur (EFA)

Ik ben Joris van der Bijl, woonachtig in Huizen, vader van 2 jongens. Ik werk inmiddels al 22 jaar in de financiële dienstverlening en sinds 2011 als zelfstandig erkend financieel adviseur.

 Ik beschik over de volgende vakbekwaamheden:

  • WFT Basis
  • WFT Schade Particulier
  • WFT Schade Zakelijk
  • WFT Consumptief krediet
  • WFT Vermogen
  • WFT Hypothecair krediet

 Ik hou mij binnen het bedrijf o.a. bezig met de hypothecaire advisering, zakelijke schade en de contacten met verzekeringsmaatschappijen en banken.

Met Van der Bijl Adviesgroep zorg ik ervoor dat klanten met een tevreden gevoel hun hypotheek regelen en dat het ze vooral duidelijk is (en blijft) wat er gaat gebeuren. Voor veel mensen is de financiële wereld een onbekend gebied. Als een klant dan aangeeft dat ze het na al die jaren eindelijk snappen en dat hun financiële situatie ook daadwerkelijk verbetert, is mijn taak volbracht.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Contact gegevens
Kantoorgegevens

AFM vergunning : 12047951
Kifid nummer: 300.018023 

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

's Avonds en in het weekend op afspraak